Groepsexpositie in Art Cafe Sam Sam

VERSCHILLEN een groepsexpositie van Cees de Wilde, Peter Vroon / Lisa Verwer en Gerard Oltmans

We zien dagelijks veel dingen om ons heen gebeuren. Kijken we er wat langer naar, dan gaan we vaak patronen herkennen. Details vallen ons opeens op en zorgen voor een verdieping van onze waarneming.

Mijn belangstelling wordt vaak getrokken door de sociale aspecten van die veranderingen of gebeurtenissen. Hoe gaan mensen om met die veranderingen of gebeurtenissen ook als die soms reeds langer geleden gebeurd zijn. Hoe verwerken ze die informatie en hoe tonen ze die verwerking/emotie. Maar vooral hoe leg ik dat vast. Die uitdaging dat is mijn passie.

 

Deze keer heb ik gekozen om mijn waarneming te abstraheren, te veranderen van kleur, dimensie of vorm. Uitsnedes te maken en het onderwerp zodanig te kaderen dat het beeld, onderwerp wordt.